0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Vücut Toparlayıcı Korseler Kaç Beden İnceltir?

9342 defa okundu
08 Aralık 2018 - 08:29:25
Vücut toparlayıcı korseler kaç beden inceltir?

Vücut toparlayıcı korseler, vücudun sıkılaşmasına yardımcı olarak, olduğundan daha ince ve daha zayıf görünmeye yardımcı olan esnek yapılı modellerdir.

Vücut Toparlayıcı Korseler Ne İşe Yarar?

Korseler birden fazla amaçla kullanılabilen iç giysilerdir. Eski dönemlerde ince bel güzelliğin ve zarif olmanın anlamını taşıyordu. Bu nedenle tamamen belin ince gözükmesi için kullanılan iç giysiler olarak biliniyordu. O dönemlerde kullanımı da hayli zordu. Takmak ve sıktırmak için iki kişinin çaba sarf etmesi gerekiyordu. Günümüzde ise oldukça çeşitli hale gelmiştir. Hem sağlık alanında hem spor hem de ince gözükmek için kullanılmaktadır. Kullanımı kolay ve farklı özelliklere sahiptirler. Günümüzde de bu iç giysiler daha çok zayıf gözükmek için kullanılmaktadır. Vücut toparlayıcı korseler daha çok fazlalıkların gizlenmesi ve daha ince gözükmek için kullanılmaktadır. Sıkılaştırıcı özellikleri sayesinde inceltici etkiler meydana getirmektedirler. Genel olarak karın bölgesindeki yağlanmalardan kaynaklanan fazlalıkların giderilmesi için tercih edilmektedir.

Vücudu Toparlayan Korseler Kaç Beden İnceltir?

Daha fit ve zayıf gözükmeye yardımcı olan toparlayıcı korse modelleri yaklaşık olarak 1-2 beden daha ince göstermektedir. Gündelik hayatta kolayca kullanılabilen bu iç giysiler rahat takılıp çıkarılabilir özelliklere sahiptirler. Kıyafetlerin içerisinde belli olmayacak kumaşlardan yapılmaktadırlar. İstediği kıyafeti rahatça giyemeyen ve kilolarını gizlemek isteyen kadınlar için etkili olan bu modeller vücudun olduğundan daha ince gözükmesini sağlar. Aynı zamanda şekillendirici özelliği de bulunmaktadır. Daha çok göbek bölgesindeki fazlalıkları örtmek için kullanılsa da bölgesel olarak farklı yerlerde de kullanılmaktadır. Bazı kadınların göğüslerin büyüktür ve biraz daha toplu durmasını isterler. Toparlayıcı sütyenler sayesinde göğüslerin biraz daha küçük gözükmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda göğüsleri küçük olan kadınlar da bu modeller sayesinde göğüslerinin daha dolgun gözükmesini sağlayabilirler. Tayt modeller de toparlayıcı özelliklere sahiptirler. Bacaklarınızı daha ince göstermektedirler. Yine kalçanızın toparlanmasını istiyorsanız külot korse modellerinden yararlanabilirsiniz. Görüldüğü gibi toparlayıcı modeller birçok bölgede etkili olan iç giysiler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Zayıflatır mı? Kilo Verdirir mi?

Korseler zayıflamak isteyen kadınlar için bir alternatif yöntemlerden birisi olarak bilinmektedir. Fakat bunların kalori yakma ya da açlık bastırma, metabolizma hızlandırma gibi özellikleri bulunmamaktadır. Tamamen toparlama ve sıkılaşmaya yönelik etkileri bulunmaktadır. Eğer ki sarkmadan ve vücudu şekillendirerek zayıflama sağlamak istiyorsanız, spor ve egzersiz ile bunu desteklemeniz gerekmektedir. Bu iç giysilerinin terletme özellikleri bulunmaktadır. Kalori yakarken aynı zamanda bunları kullanmanız daha etkili zayıflamanıza yardımcı olmaktadır. Kullanım sırasında yediklerinize dikkat ederseniz ve yeterli miktarda su içerseniz oldukça etkili bir şekilde kilo verebilirsiniz. Genel olarak birçok kişi kilo verdikten sonra sarkma problemleri yaşadığını belirtmektedir. Özellikle de doğum sonrası kilolarını vermek isteyen kadınlarda bu durum görülmektedir. Kilo verirken aynı zamanda vücudunuzu aşırı sıkmayan ve yormayan korseleri kullanarak sıkılaşarak zayıflama sağlayabilirsiniz.

Toparlayıcı Korselerin Zararları Var mı? Kullananlar ve Kullanıcı Yorumları

Vücudu toparlayan modeller bedenle uyumlu olduğu zaman incelme konusunda oldukça etkili olmaktadır. Herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Genel olarak bu modelleri kullanan kişiler gün içerisinde rahat hareket edebildiklerini ve daha ince gözüktüklerini dile getirmektedirler. Bu modeller genel olarak esnek yapıdadır ve kişinin hareketlerini kısıtlamaz. Kıyafetlerin altına giyilebilir ve herhangi bir şekilde belli olmazlar. Fakat yanlış seçimler yan etki görmenize neden olabilir. Öncelikle belirtmek gerekir ki korse seçiminde kumaş çok önemlidir. Kaliteli kumaşı olmayanlar vücudun nefes almasını engelleyerek birtakım cilt hastalıklarının meydana gelmesine neden olabilir. Bu nedenle pamuksu ve nefes alabilen kumaşlardan yapılmış olması gerekmektedir. Sitemizdeki ürünler nefes alabilen yapıdadır ve cildinizi tahriş etmez. Bir diğer etken ise beden seçimidir. Genel olarak birçok kişi küçük beden alındığında daha etkili sonuçlar elde edileceğini belirtmektedir. Bu tamamen yanlış bir düşüncedir. Aksine korsenin bedene ne büyük ne de küçük olması gerekmektedir. Büyük olduğunda sıkı olmaz, küçük olduğun da ise fazla sıkı olur ve hareket kabiliyetini azaltır. Eğer ki bu durumlara dikkat ederek seçim yaparsanız oldukça olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Nerede Satılır? Fiyatları ve Sipariş Bilgileri

Sitemiz üzerinden vücut toparlayıcı korse modelleri hakkında bilgi edinebilir, uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz. Orjinal ve kaliteli kumaşlardan elde edilen bu iç giysiler sayesinde vücudunuzun sıkılaşmasını sağlayarak daha ince ve zarif gözükebilirsiniz.

  • korse kaç cm inceltir
  • vücut toparlayıcı korseler
  • korse kaç beden zayıf gösterir
  • korse ne kadar zayıf gösterir
  • korse kaç beden inceltir
Yorumlar
Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...