0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Korse Alırken Beden Seçimi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

24625 defa okundu
08 Aralık 2018 - 08:34:41
Korse alırken beden seçimi için dikkat edilmesi gerekenler

Korseler, daha ince gözükmek, vücudun sıkılaştırmak, bel ağrılarını hafifletmek ve spor sakatlanmalarını önlemek gibi pek çok amaçla kullanılabilen iç giysilerdir.

Korse Alırken Beden Seçimi Nasıl Olmalı? Kaç Beden Alınmalı?

Korse satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus beden seçimidir. Bu konuda yapılan yanlışlar, korsenin rahat olmamasına, sıkılaştırıcı etkisinin azalmasına ve ince göstermemesine neden olmaktadır. Bu esnek iç giysileri satın almadan önce öncelikle vücudunuzun beden ölçülerinden emin olmanız gerekmektedir. Aldığınız modelin ne büyük ne de küçük olması gerekmektedir. İnsanların bedenleri pantolon ve etek için aynı değildir. İkisinde de değişmektedir. Bu iç giysileri satın alırken dikkat etmeniz gereken etek bedeninizle aynı ölçüde almaktır. Genel olarak bu şekilde tercih edildiğinde vücuda daha çok oturan, doğru model seçimi yapılmış olmaktadır. Bunun yanı sıra kullanım amacı da oldukça önemlidir. Fazlalık olan ve sizi rahatsız eden bölgelere uygun modellerin seçilmiş olması gerekmektedir.

Korse Alırken Kaç Beden Almalıyız?

Vücudu saran iç giysiler olarak bilinen korseleri satın alırken beden ölçünüzden küçük ya da büyük olmamasına dikkat ediniz. Büyük bedenler vücudu tam kavramaz. Kıyafetiniz altınıza giydiğiniz zaman potluk yapabilir. Normalde bu iç giysiler oldukça ince kumaşlardan elde edilmektedir. Kıyafetlerin altından belli olmaktadır. Ama potluk yaparsa belli olabilir. Bu nedenle bedeninizden büyük modeller tercih etmeyiniz. Bilinen bir yanlış vardır ki o da küçük bedenli modellerin vücut için daha toparlayıcı olduğudur. Küçük bedenler tam aksine vücudu aşırı sıkarlar ve bu da gün içerisinde rahat hareket edememeye neden olur. Hatta aşırı sıktığı için tahrişe bile neden olabilir. Bu nedenle beden seçimi oldukça önemlidir. Doğru bedenin alınması korsenin amacının daha fazla yerine getirilmesini sağlamaktadır. Vücudun daha orantılı daha ince ve zarif gözükmesine yardımcı olmaktadır.

Korse Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Esnek iç giysi satın alırken beden seçiminin yanı sıra kumaş ve kullanım amacı da önemlidir. Satın alınan modelin kumaşının pamuksu ve nefes alabilen cinsten yapılmış olması önemlidir. Çünkü bunları kullanılırken vücutta terleme olur. Eğer ki kumaş nefes alma özelliğine sahip değilse bu durumda tahriş ve mantar gibi cilt sorunları meydana gelir. Bunun yanında kullanım amacı da oldukça önemlidir. Öncelikle hangi bölge için kullanacaksanız ona uygun modeli seçmelisiniz. Göbek bölgenizdeki fazlalıkları yok etmek istiyorsanız ona yönelik bir model seçmelisiniz. Eğer ki göğüsleriniz içinse toparlayıcı sütyen modellerini, bacaklarınız için se uzun ve kısa tayt modellerini ya da kalça ve bazen bölgeniz için ise külot tarzı modelleri tercih etmelisiniz. Bu sayede amacına uygun bir kullanım gerçekleşir ve görülen etki memnuniyeti yüksek olur.

Nasıl Kullanılır? Kaç Saat Takılır?

Genel olarak korseler gün içerisinde rahatça takılıp çıkarılabilen, kıyafetlerin altına giyilebilen hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun olarak üretilmiş iç giysilerdir. Sürekli olarak takmak belli bir yerden sonra kişinin kendisini rahatsız etmesine neden olabilir. Yürürken, spor yaparken ya da özel bir yere giderken kıyafetinizin düzgün durması için kullanabilirsiniz. Gün içerisinde 4-5 saat kullanabilirsiniz. Fakat sağlık amacıyla kullanmak zorundaysanız doktorunuzun önerdiği tavsiyelere dikkat ediniz. Kullanım süresi hakkında doktorun söylediklerini uygulayınız. Harici kullanımlar için ise gün içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fakat uyku sırasında çıkarmaya dikkat ediniz. Uyku vücudun dinlenmesi açısından oldukça önemli bir süreçtir. Bu nedenle uyurken takmayınız ve vücudunuz rahat bir şekilde hareket edebilsin.

Nereden Alabilirim? Fiyatları Ne Kadar?

Sitemiz üzerinde orjinal ve kaliteli kumaşlardan elde edilmiş korse modelleri bulunmaktadır. Eğer ki vücudunuza uygun bir model tercih etmek istiyorsanız sitemiz üzerindeki modelleri inceleyebilirsiniz. Uygun fiyat avantajları ve ödeme seçenekleri sayesinde dilediğiniz modele hemen sahip olabilirsiniz. Kıyafetlerinizi artık daha rahat giyebilmek ve olduğunuzdan daha ince gözükmek için sizler de bu rahat iç giysilerini tercih edebilirsiniz. Farklı renk çeşitleri ve modelleri ile sunmuş olduğumuz ürünler kaliteli kumaşlardan elde edilmiştir.

  • korse satın al
  • korse fiyatı
  • korse bedenleri
  • korse beden seçimi
  • korse sipariş
  • korse fiyatları
Yorumlar
şengül ılgaz
korse alırken beden seçimi çok önemli arkadaşlar kendi bedeniniz neyse o beden sipariş verin forumlarda genelde 1 beden 2 beden küçük alın diyorlar ama en doğrusu kendi bedenini almak zaten üreticiler biraz toparlaması için biraz dar yapıyor eğer çok küçük beden alırsanız giymekte zorlanırsınız
5 Puan (1/5)
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...