0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Korse Ne Kadar Süre Takılır?

18669 defa okundu
08 Aralık 2018 - 08:18:55
Korse ne kadar süre takılır?

Yıllardır kadınların tercihi haline gelen korseler, özellikle fit, ince, zayıf görünmek ve vücudu şekillendirmek için tercih edilmektedir.

Korse Ne Kadar Takılır?

Zayıflamaya, incelmeye ve fit görünmeye yardımcı olan korselerin her gün düzenli olarak kullanılması yaklaşık birkaç hafta içerisinde kilo vermeye etkisinin olduğu söylenmektedir. Korselerin birden fazla çeşidi bulunmaktadır ve farklı amaçlarla kullanılabilmektedir. Zayıf gözükmek için, doğum sonrası göbek bölgesinin sıkılaşması için, daha dolgun göğüsler, daha dik ve toplu bir kalça veya daha ince bacaklar için kullanılabilir. Genel olarak belin incelmesi ve bölgesel olarak zayıflama sağlamak için kullanılmaktadır. Hatta günümüzde gömleklerin üzerine kemer aksesuarı olarak bile takılmaktadır. Bu kadar fazla kullanım alanı olan bu esnek giysilerin uzun süre takılması sıkıcı gelebilir. Her gün 3-4 saat takmanız aslında vücudunuzun toparlanması için yeterli bir süredir. Fakat bu süreç içerisinde bol hareket etmeniz, su içmeniz gerekirsen gün boyu yediklerine de dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu esnek giysilerin vücutta ne kadar kalacağı kullanım amacına göre değişmektedir. Eğer ki bir hastalık nedeniyle kullanıyorsanız doktorun önerdiği şekilde ve sürede kullanmalısınız. Eğer ki sıkılaşmak için kullanıyorsanız spor ile birlikte kullanmalı ve süre açısından aşırıya kaçmamalısınız.

Korse Ne Kadar Zamanda İnceltir?

Doğru zamanda ve yöntemle kullanıldığı zaman korseler kısa bir süre içerisinde zayıflama etkisi göstermektedir. İncelme ve sıkılaştırma etkisi bulunan bu esnek giysilerin tek başına zayıflatma özelliği bulunmamaktadır. Kilo verme sürecini destekleyici etkiler meydana getirmektedir. Spor yapıp aynı zamanda diyet yaparsanız korse kullanımı ile bu süreci desteklerseniz daha kısa bir süre içerisinde etki görebilirsiniz. Yaklaşık 2 hafta içerisinde gözle görülür bir şekilde etki yaratan bu iç giysiler günlük hayatta kıyafetlerin altına rahatça giyilebildiği için psikolojik açıdan da zayıflama sürecinde kişiye destek sağlamaktadır. Özellikle bölgesel zayıflama konusunda oldukça etkili olabilmektedir. Fakat düzenli ve etkili kullanım sağlamak bu konuda oldukça önemlidir. O nedenle dikkat etmeniz gerekmektedir.

Ne Kadar İnce Gösterir? Sıkılaştırır mı?

Toparlayıcı etkileri sayesinde oldukça tercih edilen bu zayıflama kıyafetleri takıldığı zaman yaklaşık olarak 2 beden ince gösterebilmektedir. İncelme sağlarken aynı zamanda sarkma problemlerinin önüne geçerek sıkılaştırıcı etki de meydana getirmektedir. Fazla kilosu olan kişiler genelde her istedikleri kıyafeti giyemediklerini dile getirmektedirler. Bu rahatsız edici durumu ortadan kaldırmak için kullanılabilmektedir. Birçok çeşidi bulunan bu ürünler vücudun farklı bölgeleri için kullanılabilmektedir. Fakat asıl önemli olan kullanım amacı ve sıklığının belirlenmesi, doğru bedenin ve ürünün seçilmiş olmasıdır. Eğer spor yaparken kullanacaksanız ona göre bir model, sağlık için kullanılacaksa ona uygun bir model, zayıflamak için kullanılacaksa ona uygun bir modelin seçilmiş olması gerekmektedir.

Doğumdan Ne Kadar Süre Sonra Korse Takılır?

Doğum yapan birçok kadın göbek bölgesindeki fazlalıklardan şikayet etmektedir. Hamilelik dönemi boyunca annenin karnı büyür ve genleşir. Özellikle son aylara doğru bebeğin büyümesi ile daha da gergin bir hal alır. Doğum sonrasında bu gerginlik son bulur ve vücut esnemeye başlar. Bu durum eğer ki önlem alınmazsa sarkmalara neden olmaktadır. Bu durumun yaşanmaması için hemen hemen birçok kadın korse kullanmaktadır. Fakat kullanım süresi bu tarz durumlarda biraz değişkenlik göstermektedir. Doğum sonra annenin dikişlerinin iyileşme sürecine kullanması gerekmektedir. bu konuda doktorunuzdan destek alabilirsiniz. Normal doğum ve sezaryen doğumda farklılıklar oluşabilmektedir. Annenin vücudu kendini toparlamaya başladığı zamandan itibaren bu esnek giysilerin kullanılması sıkılaşmaya oldukça destek olmaktadır. Fakat aşırı bir şekilde sıkılmaması gerekir. Karın bölgesine çok fazla yüklenilmemelidir. Zaten bu süreç içerisinde vücut esnek olduğundan kolayca şekil almaktadır.

İşe Yarar mı? Etkileri, Kullanımı ve Faydaları

Yüzyıllardır kullanılan korseler vücudun sıkılaşması ve fit görünmek için oldukça etkili olan giysilerdir. Genel olarak vücutta incelme, sıkılaşma, toparlama gibi etkiler meydana getirmektedirler. Etkili ve düzenli kullanım sonrasında zayıflama da sağlayabilmektedir. Özel kumaşlar üretilen bu ürünler kıyafetlerin altına giyilebilecek şekildedir. Kişinin günlük kullanımına uygun olarak geliştirilmiştir. Kilo verme sürecini desteklemesi açısından egzersiz ile desteklenmesi tavsiye edilmektedir.

  • korse ne kadar zamanda inceltir
  • korse günde kaç saat takılmalı
  • korse ne kadar süre takılır
Yorumlar
Sevda Aydın
bel inceltme için zayıflama korsesi kullanan arkadaşlar belin incelmesi için korseyi kaç ay kullanmak gerekiyor? 1-2 ayda sadece korse takarak bel bölgesinde incelme sağlayabilir miyim?
4 Puan (1/5)
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...