0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Sıkılaştırıcı Korse Vücudu Şekillendirir mi?

3541 defa okundu
08 Aralık 2018 - 08:23:54
Sıkılaştırıcı korse vücudu şekillendirir mi?

Sıkılaştırıcı etkisi bulunan korse modelleri aynı zamanda vücudun şekillenmesine, incelmesine ve sarkma problemlerinin ortadan kalkmasına yardımcı olan modellerdir.

Sıkılaştırıcı Korse İşe Yarıyor mu?

Toparlayıcı etkisi bulunan sıkılaştırıcı korseler, sarkmaların da önüne geçerek vücudun daha düzgün görünmesine yardımcı olmaktadır. Günümüzde pek çok insan sıkılaştırma özelliği olan modelleri tercih etmektedir. Çünkü bu modeller hem belin ince gözükmesine hem de fazlalıkların ortadan kalkmasına yardımcı olmaktadır. Sadece fit olmak için değil aynı zamanda sağlık alanında bu tarz korseler kullanılmaktadır. Özellikle dik durmayı ve bel kaslarını desteklemeye yardımcı olarak fiziksel tedavi amacıyla da kullanılmaktadır. Bel, bacak ve kalça kısmında oluşan fazla yağların egzersiz yöntemi ve sıkılaştırma özelliği olan bu modeller sayesinde kısa sürede ortadan kalktığı gözlemlenmektedir. Daha sıkı bir görünümün elde edilmesi için üretilmiş olan bu modeller oldukça incedir ve rahat hareket etmeye yardımcı olmaktadır. Sıkı olması hareket kısıtlayıcı olarak algılanmamalıdır. Gündelik hayatta oldukça rahat bir şekilde kullanılmaktadır.

Sıkılaştırıcı Korse Zayıflatır mı?

Vücudu şekillendirmeye yardımcı olan sıkılaştırıcı korse modelleri tek başına zayıflama yardımcı olmasa da oldukça etkili olmaktadır. Zayıflamak için öncelikle vücuttaki fazla yağların yakılması gerekmektedir. Bu modeller vücuda ekstra olarak enerji yaktırmaz bunu anca kullanan kişinin gerçekleştirmesi gerekmektedir. Kalori yakımının gerçekleşmesi için spor ve egzersiz yapmak gerekmektedir. Sıkılaştırıcı modeller mideye belli oranda baskı yapmaktadır. Bazı uzmanlar bu etkinin daha az yemek yemeye yardımcı olabileceğini belirtmektedir. Kilo vermek için metabolizmanın hızlı çalışması gerekmektedir. Bu yüzden öncelikle beslenme düzeninin oluşması gerekmektedir. Zayıflama sürecinde sarkma gibi problemlerin oluşmaması için de sıkılaştırıcı iç giysilerin kullanılması tavsiye edilmektedir. Böylece hem daha hızlı kilo verimi gerçekleşir hem de vücut sıkı bir hal alır.

Faydaları ve Zararları Nelerdir?

Korseler aslında insan vücuduna zararı olmayan giysilerdir. Fakat bu durum bazen kullanıma, kumaşa ve doğru tercih yapılıp yapılmamasına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Öncelikle seçmiş olduğunuz modelin bedeninizle uyum içerisinde olması gerekmektedir. Aşırı sıkı olması birtakım yan etkilere neden olabilir. Bol olması ise etki görmemenize neden olabilir. Bu nedenle uygun beden tercihi yapmak çok önemlidir. Kumaş ise vücudun tahriş olmaması, zarar görmemesi için önemlidir. Bu sıkılaştırıcı iç giysiler genel olarak terletme özelliğine sahiptir. Eğer ki kumaşı vücudun nefes almasını engelleyecek cinsten ise mantar gibi cilt problemleri meydana gelebilir. Deri üzerinde birçok gözenek bulunmaktadır. Ter bu gözeneklerin tıkanmasına ve bakteri üremesine neden olmaktadır. Bunun engellenmesi için derinin nefes alması gerekmektedir. Kullanım sıklığı da oldukça önemlidir. Uyurken sıkılaştırıcı modellerin takılması rahatsız edici olabilir. Bu nedenle gün içerisinde kullanınız ve kullanım sırasında hareket halinde olunuz.

Kullananlar ve Kullanıcı Yorumları Nelerdir?

Kıyafetlerin altına rahatça giyilebilen ve elbiselerin daha şık durmasını sağlayan sıkılaştırıcı modeller birçok kişinin tercihi haline gelmiştir. Kullananlar genel olarak etkilerden memnun kaldıklarını dile getirmektedirler. Daha fit olmaya yardımcı olan bu modeller kıyafetlerin içerisine rahatça giyilebildiği için fazlalıkların gizlenmesine de destek olmaktadır. Kullanıcı yorumları bu etkiler neticesinden oldukça olumlu bir şekilde yönlenmektedir. Pek çok kişi spor yaparken vücutlarının daha kolay şekil almasını sağlamak, belin incelmesini desteklemek için bu modelleri kullanmaktadırlar. Yağlanmalar daha çok bel ve göbek bölgesinde meydana gelmektedir. Sıkılaştırıcı etkili modeller genel olarak bu bölgeler için tercih edilmektedir.

Fiyatları ve Modelleri Nedir?

Sıkılaştırıcı korse modellerinin sitemiz üzerinde pek çok çeşidi bulunmaktadır. Farklı renk seçenekleri ve modelleri bulunan bu ürünleri uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz. Göbek bölgenizdeki fazlalıklar sizleri rahatsız ediyorsa ve giydiğiniz kıyafetlerin üzerinizde alımlı, çekici durmasını istiyorsanız sıkılaştırıcı özelliği bulunan esnek iç giysileri kullanabilirsiniz. Farklı ödeme seçeneklerinden sizlere en uygun olanı güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Gezmeye giderken, spor yaparken ya da gündelik işlerinizi gerçekleştirirken rahatça kullanabilirsiniz. Satın almak için sitemiz üzerindeki modelleri inceleyebilirsiniz.

  • sıkılaştırıcı korse
  • sıkılaştırıcı korse vücudu şekillendirir mi
  • korse işe yarıyor mu
  • sıkılaştırıcı vücut korsesi
Yorumlar
Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...