0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Sezeryan Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse Önerileri

4346 defa okundu
08 Nisan 2019 - 09:19:29
Sezeryan doğum sonrası toparlayıcı korse önerileri

Sezeryan doğum sonrasında toparlayıcı korse modellerini kullanmak, göbek bölgesinin daha hızlı bir şekilde toparlanmasına ve sıkılaşmasına yardımcı olmaktadır.

Sezeryan Doğum Sonrası Korse Kullanımı

Doğum yapan kadınların doğum sonrası en çok düşündüğü şeylerden biri hamilelik sırasında alınan kiloların nasıl geri verileceği konusudur. Doğumdan sonra vücudun eski haline dönmesini sağlayan pek çok yöntem bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de korse kullanımıdır. Doğum yaptıktan sonra göbek ve karın bölgesinin toparlanmasını ve daha kısa sürede incelmesini sağlamak için bu iç giysi modellerinden yararlanılmaktadır. Normal doğum yapanlar doğumdan daha kısa bir süre içerisinde korse kullanmaya başlarken, sezaryen doğum yapanlar için bu süre biraz daha uzayabilmektedir. Çünkü bu doğum şeklinde karın bölgesinde dikişler olduğu için zarar görebilir. Bunun için doktor onayı almak ya da belirli bir süre geçtikten sonra korse kullanmak gerekir.

Sezaryen Doğum Sonrası Korse Çeşitleri

Doğum sonrası korse modelleri esnek ve rahat kumaşlarda elde edilmiş modellerdir. Bu modeller kıyafetlerin altından görünmeyecek şeklide tasarlanmıştır. Kumaşları oldukça özel ve kalitelidir. Sıkılığı ayarlanabilir şekilde geliştirilmiştir. Farklı renkleri ve modelleri bulunmaktadır. Beyaz, ten rengi ya da siyah genel olarak tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Slip model olarak bilinirler ve göğüs altı ile bel çevresini saran, kalçanın aşağısına inmeyen modellerdir. Vücudun desteklenmesini ve düzgün bir şekil almasını sağlayan modeller olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sezeryan Doğum Sonrası Korse Takılır mı? Nasıl Kullanılır?

Ameliyat bölümünün iyileşmesi gerçekleştikten sonra doğum sonrasında korse kullanmaya başlayabilirsiniz. Doğum sonrasında cilt esnekliği kişiye göre değişkenlik göstermektedir. Vücut bu dönemde kolayca şekle girebilmektedir. Bazı kadınların vücutları kolay toparlarken bazılarının ki daha fazla zaman almaktadır. Bu nedenle kullanım süreci herkeste farklılık arz etmektedir. Korseyi her gün kullanabilirsiniz. Evde iş yaptığınızda dışarı çıktığınızda ya da spor yaparken kullanabilirsiniz. Kullanmaya başladıktan sonraki ilk bir hafta zayıflama konusunda oldukça etkili bir süreçtir. Sonrasında da takmaya devam ederek hem toparlanma hem de incelme sağlayabilirsiniz. Karın bölgesini hafif bir şekilde sıkan bu korse modellerini gece yatarken kullanmamanız daha faydalı olacaktır. Çünkü gün boyu vücutta kalan korse yatarken sizi rahatsız edebilir.

Doğum Sonrasında Korse Takmanın Faydaları Nelerdir?

Hamilelik sürecinde vücutta birçok değişiklik meydana gelmektedir. Bu süreç içinde genelde pek çok kadın hormonal bazı değişimler nedeniyle kilo almaktadır. Vücudun eski haline dönmesi için korse kullanmak yıpranan karın kaslarının iyileşmesine destek olmaktadır. Sırt ve bel bölgesinin desteklenmesini sağlayarak duruşun düzeltilmesine yardımcı olur. Toparlayıcı etkisi bulunan korse modelleri daha ince ve sıkı gösterdiği için annenin psikolojik olarak kendini daha iyi hissetmesiniz sağlar. Rahim bölgesinin eski haline dönmesi konusunda etki gösterir. Aynı zamanda sezeryan doğum yapan annelerin göbek bölgesinin daha kısa süre içerisinde incelmesini sağlar.

Doğum Sonrası Korse Kullanan Var mı? Zayıflatır mı?

Günümüzde birçok kadın doğum yaptıktan sonra fazla kilolarını gizlemek ve daha kısa sürede incelme sağlamak için korse kullanmaktadır. Bu iç giysi modelleri günlük yaşamda kıyafetlerin altına rahatça giyilebilir kumaşlardan üretilmektedir. Oldukça ince ve toparlayıcı etkisi olan modellerdir. Tek başına zayıflama etkisi bulunmamaktadır. Takıldığı süreç içerisinde toparlama etkisi sayesinde birkaç beden daha ince gösterebilmektedir. Fakat zayıflamak için aynı zamanda diye ve spor yapma gerekliliğinin olduğunu unutmamalıyız.

Fiyatları Ne Kadar? Nereden Alınır?

Satın almak isteyeceğiniz korse modellerinin kaliteli ve nefes alabilir kumaşlardan elde edilmiş olmasına özen göstermelisiniz. Sitemiz üzerinden bulunan modellerin her biri vücudunuzu rahat ettirecek ve tahriş etmeyecek şekildedir. Oldukça uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sunmuş olduğumuz sezeryan doğum sonrası korse modellerini inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

  • sezeryan sonrası korse
Yorumlar
Canan Yıldırım
Sezeryan sonrası için göbek bölgesini saran korse modellerini kullanmanızı tavsiye ederim. Göbekteki sarkmaları çok kısa sürede toparlıyor. Çok fazla estetik kaygım olduğu için bana doktorum tavsiye etmişti kullandım çok memnun kaldım.
5 Puan (1/5)
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...