0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Korse Vücudu Şekle Sokar mı? Toparlar mı? Sıkılaştırır mı?

6823 defa okundu
16 Nisan 2019 - 09:56:32
Korse vücudu şekle sokar mı? Toparlar mı? Sıkılaştırır mı?

Korseler geçmişten günümüze kadar farklı amaçlarla ama en çok da zayıf ve fit gözükmek için kullanılan iç giysiler olarak tercih edilmektedir.

Korse Vücudu Şekle Sokar mı?

Korseler yapı itibariyle toparlayıcı ve inceltici özelliği olan ürünlerdir. Takıldığı zaman vücutta toparlama etkisi sağlamaktadır. Kumaşları ince olmasına rağmen toparlayıcı özelliği yüksek olan bir iç giysilerdir. Bu özellikleri vücudun kolayca şekil almasına yardımcı olmaktadır. Düzenli kullanım sonucunda vücuttaki fazla yağların yakılmasını sağlayarak şekle girmesini sağlamaktadır. Fakat bilinmesi gerekir ki korselerin tek başına kalori yakma özelliği bulunmaktadır.

Diyet ve sporla desteklediğiniz zaman kısa süre içerisinde yağların yakılmasına ve vücuttan atılmasına bağlı olarak korsenin de etkisi ile şekillenme meydana gelmektedir. Günlük hayatta kullanıldığı zaman içerisinde de vücudu şekle sokma etkisi bulunmaktadır. Kullanıldığı bölgenin olduğundan yaklaşık olarak 1-2 beden daha ince gözükmesini sağlamaktadır. Toparlayıcı etkisi sayesinde sarkmaları da engelleyerek kısa süre içerisinde toparlanma sağlamaktadır. Günümüzde birçok kadın doğum sonrasında vücudunun eski şekline dönmesi için bu ürünleri kullanmaktadır. Karın bölgesinin toparlanması için farklı modeller tercih edilmektedir.

Korse Vücudu Toparlar mı? Sıkılaştırır mı?

Günümüzde korseler daha çok toparlayıcı özellikleri için kullanılmaktadır. Vücudun pek çok bölgesi için kullanımı mevcuttur. Genel olarak kilo alımı bel bölgesinde meydana gelmektedir. Aynı zamanda bacakların da daha ince gözükmesi istenmektedir. Korse modelleri takıldığı bölgede hem sıkılaştırıcı toparlayıcı etki meydana getirmektedir. Böylece vücudun sıkı ve fit gözükmesini sağlamaktadır. Sıkılaştırıcı özelliği toparlamanın yanı sıra aynı zamanda sarkma gibi sorunları ortadan kaldırırken insanlara kullanım sonucunda şekillendirici de bir özellik sağlamaktadır.

Toparlayıcı ve sıkılaştırıcı özelliği sütyen korse modellerinde de oldukça tercih edilmektedir. Göğüsleri normalde büyük olan kadınlar toparlayıcı sütyen kullanarak daha ideal göğüs ölçülerine sahip olabilirler. Ya da göğüsleri küçük olan kadınlar bu sütyenler sayesinde daha dolgun göğüslere sahip olabilirler. Kullanılan he korse modelinde sıkılaştırıcı ve toparlayıcı etki görülmektedir.

Korse Kullanımı Zararlı Mıdır? Faydalı Mıdır?

Yüzyıllardır hem kadınların hem de erkeklerin tercihi olan korseler vücudun 1-2 beden daha ince gözükmesini sağlayan toparlayıcı kıyafetlerdir. Sadece zayıflamak için değil aynı zamanda sağlık ve spor alanlarında da kullanılmaktadır. Bel ağrısı için kullanılan modeller ve aynı zamanda sporcuların sakatlanmaması için de kullanılmaktadır. Pek çok modeli ve çeşidi bulunmaktadır.

Göğüs için, bel için, bacaklar için kullanılan modeller bulunmaktadır. Farklı renkleri ve çeşitleri bulunmaktadır. Bu sayede çok farklı şekillerde kullanılmakta ve insanların ihtiyacını karşılamaktadır. Korse kullananlar herhangi bir zararının olmadığına dair yorumlar yapmaktadırlar. Vücudunuza uygun ve kaliteli kumaşlardan üretilmiş modelleri kullandığınız zaman herhangi bir yan etki olmadığını görebilirsiniz. Fakat nefes almayan kumaşlardan üretilen modeller kullanırsanız cildinizde birtakım rahatsızlıklar meydana gelebilir. Bunun yanı sıra uygun bedenler seçmeye de dikkat ediniz. Kendi ölçülerinizden küçük modeller aldığınızda aşırı bir sıkma meydana geleceği için kan akışında azalma seyredilebilir. Büyük modeller ise vücutta toparlama sağlamaktadır.

Korselerin Çeşitleri ve Fiyatları Nedir?

Sitemiz üzerinde korselerin birçok çeşidi bulunmaktadır. Her modelin farklı renkleri ve kumaşları bulunmaktadır. Tercih edilen kumaşlar nefes alan cinstendir ve zararı olmamaktadır. Vücudun pek çok bölgesi için hem erkekler hem de kadınlar için farklı modeller bulunmaktadır. Vücutta toparlamak ve sıkılaştırmak istediğiniz bölgeye uygun korse modeli siparişini sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde oluşturabilirsiniz. Uygun fiyatlar ve ödeme koşulları sunan sitemizden kolay bir şekilde satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sizler de daha ince gözükmek ve daha fit bir vücuda sahip olmak için hemen istediğiniz modeli sipariş verebilirsiniz.

  • toparlayıcı korse
  • vücut şekillendirme korsesi
Yorumlar
Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...