0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Korse Takmak Zayıflatırmı?

2400 defa okundu
08 Aralık 2018 - 08:01:44
Korse takmak zayıflatırmı?

Korseler, vücudun toparlanmasına, sarkmaların giderilmesine ve daha ince gözükmeye yarayan, esnek yapılı rahat kumaşlarda elde edilmiş bir tür iç giysi modelidir. Korse takmak zayıflatırmı? Korse takmanın kilo vermeye etkisi var mı? Göbeği eritir mi? Beli inceltir mi? Vücudu sıkılaştırır mı?

Korse Takmak Kilo Verdirir mi?

Genel olarak birçok kadın daha fit gözükmek için korse kullanmaktadır. Bunlar vücudun daha ince gözükmesini sağlar fakat vücutta bir enerji harcanmasına neden olmaz. Kilo verebilmek için öncelikle vücutta hareket olması gerekmektedir. Gün içerisinde alınan kaloriden daha fazlası yakılmalıdır. Ayrıca metabolizmanın da hızlı olması gerekir. Bu iç giysileri vücutta terleme sağlayarak zayıflama sağlayabilmektedir. Fakat tek başına etkili değillerdir. Spor yaparken, egzersiz yaparken ya da diyet sürecinde destekleyici olarak görev yaparlar. Eğer ki bunları yapmadan kullanırsanız, sadece vücudunuzdaki kiloların bir şekle girmesini sağlarsınız. Vücuttan yağ atımı olmaz ama korselerin şekillendirici ve sıkılaştırıcı özellikleri zaman içerisinde yağların farklı bir biçime girmesine neden olur. Bu şekilde kilo verebilmek için öncelikle beslenme düzeni sağlanmalıdır. Karın bölgesini sıkan bu modeller mideye baskı yapar bu da daha az yemek yemeye yardımcı olur. Bu konuda size destek olabilmektedirler. Ayrıca bol su içmek ve spor yapmak da gerekmektedir.

Korse Takmak Beli İnceltir mi?

İnce bel yüzyıllardan bu yana güzellik ölçütü olarak karşımıza çıkmaktadır. 19. yüzyılda kadınlar bellerinin çok ince olması için aşırı sıkı bir şekilde korse kullanmaktaydı. Tabi ki bu durum vücutta birtakım yan etkiler meydana getirmekteydi. Günümüzdeki modeller hem daha kolay bir kullanıma sahip hem de daha etkilidir. Eğer ki bölgesel olarak incelmek ve karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak istiyorsanız bu iç giysileri kullanabilirsiniz. Düzenli kullanım sayesinde zaman içerisinde destekleyici etkiler meydana getirmektedirler. Fakat belinizin ince olmasını istiyorsanız aynı zamanda vücudunuzda yağ yakımının gerçekleşmesine de destek olmalısınız. Eskiden kadınlar sadece kilolarını saklamak için kullansa da günümüzde zayıflamak ve kilo vermek için bu ürünler tercih edilmektedir. Vücudunuzun kısa bir süre içerisinde toparlanmasını istiyorsanız, sizler de bu ürünleri kullanmayı deneyebilirsiniz.

Korseler Göbeği Eritir mi? İnceltir mi?

Pek çok kadın karın bölgesindeki yağlardan ve fazlalıklardan şikayetçi olmaktadır. Bu bölgede yağlanma dengesiz beslenme, yetersiz hareket etme, ilaç kullanımı ya da doğum sonrasında oluşabilmektedir. Özellikle bel ve kalça bölgesinde simit olarak adlandırılan fazlalıklar fiziksel olarak rahatsız verici olmaktadır. Göbek eritmek için pek çok yöntem bulunmaktadır. alternatif yöntemlerden bir tanesi de korse kullanmaktır. Göbek bölgesindeki fazla yağların giderilmesi için kullanılabilmektedir. Eğer ki bu modelleri kullanırken yediklerinize de dikkat ederseniz, birkaç hafta içerisinde göbek bölgenizin zayıfladığını fark edebilirsiniz. Düzenli kullanım bu açıdan çok önemlidir. Gün içerisinde kıyafetlerinizin altına giyebileceğiniz bu giysiler oldukça rahat kumaşlardan elde edildiği için sizlere rahatsızlık vermemektedir. Belirtildiği üzere bu modeller incelmeye ve göbek bölgesinin zayıflamasına yardımcı olsa da bunu tek başına gerçekleştiremez. Destek olarak etki göstermektedir.

Korse Takmanın Faydaları ve Zararları Nelerdir?

Korseler vücudun daha derli ve toplu gözükmesine yardımcı olur. Kilo verme sürecinde kişiye yardımcı olur. Hem daha fit gözükmeye hem de forma girmeye destek olur. Fakat kullanım yanlışları birtakım yan etkilerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Öncelikle karın bölgesine baskı yapmamasına dikkat edilmelidir. Aşırı baskı vücuda zarar verebilir. Vücut yapısına uygun modellerin kullanılması gerekmektedir. Eğer beden ve yapı olarak uygun değilse vücut yapısında birtakım bozulmalara neden olabilmektedir. Çok uzun süre takılı olması terleme nedeniyle mantar gibi cilt problemlerinin oluşmasına neden olabilir. Bu nedenle belli saatler arasında kullanmanız gerekmektedir. Kumaşın kaliteli olması be nefes alabilir özelliğinin olması gerekmektedir. Korseyi hangi bölgeni için kullanacaksanız oraya uygun modelleri tercih etmeniz gerekmektedir. Vücuda uygun ve kaliteli korse kullanımı sağladığınızda herhangi bir yan etki meydana gelmemektedir.

Korse Modelleri, Çeşitleri ve Fiyatları

Günümüzde oldukça fazla korse çeşidi bulunmaktadır. Zayıflamak için kullanabileceğiniz bu ürünleri aynı zamanda sağlık için de kullanabilirsiniz. Sitemiz üzerinde dilediğiniz model ve tarzda ürünler bulunmaktadır. Dilediğiniz modeli uygun fiyatlar sipariş verip satın alabilirsiniz. Sizler de fazlalıklarınızı gizlemek ve ortadan kaldırmak için bu ürünleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Korse takmak zayıflatırmı
  • korse sıkılaştırır mı
  • Korse takmak kilo verdirir mi
  • korse göbeği eritir mi
  • korse beli inceltir mi
Yorumlar
Elif Öztaş
Korse takmak anında inceltir zamanla bu incelme vücudu yeniden şekillendirerek daha düzgün bir fiziğe kavuşmanızı sağlar. Göbeğimdeki sarkmalar için bel şekillendirici korse kullanmıştım zamanla belim kum saati gibi incecik oldu :)
5 Puan (1/5)
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...