0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Erkek ve Bayan İçin Zayıf Gösteren Korse Önerileri

4130 defa okundu
19 Nisan 2019 - 10:31:30
Erkek ve bayan için zayıf gösteren korse önerileri

Hem kadınlar hem de erkekler için vücudun toparlanmasını ve incelmesini sağlayan aynı zamanda zayıf gösteren pek çok korse modeli bulunmaktadır.

Erkek İçin Zayıf Gösteren Korse Önerileri

Erkekler genel olarak korseleri daha çok karın bölgesinin toplu ve kaslı gözükmesi için kullanmaktadır. Erkekle için bel ve karın bölgesindeki fazlalıkları toparlayan pek çok model bulunmaktadır. Bu korseler kıyafetlerin altından görünmeyecek ve belli olmayacak şekilde üretilmektedir. İncedir ve aynı zamanda toparlayıcı ve sıkılaştırıcı özelliklere sahiptir. Renk olarak birçok çeşidi bulunmaktadır. Kıyafet tercihine uygun olarak renkler seçilebilmektedir. Toparlayıcı özelliği daha zayıf ve ince gözükmeye aynı zamanda karın bölgesinin daha yapılı ve fit gözükmesine destek olmaktadır. Sadece bu amaçla değil aynı zamanda sağlık için de kullanılan modeller bulunmaktadır. Özellikle bel ağrısı gibi durumlarda doktorlar korse kullanımını tavsiye etmektedir.

Bayan İçin Zayıf Gösteren Korse Önerileri

Kadınlar için üretilmiş birçok korse modeli bulunmaktadır. Gel bölgesi, kalça bölgesi, bacak, göğüs gibi vücudun her bölgesi için üretilmiş farklı çeşit ve modellerde ürünler bulunmaktadır. Birçok kadın fazlalıklarını gizlemek ve daha ince gözükmek için bu iç giysileri tercih etmektedir. Özellikle doğum sonrasında göbek bölgesindeki fazlalıkların toparlanması için korseler kullanılmaktadır. Kadınlar için üretilen modeller oldukça çeşitlidir.

Tayt korse modelleri bacakların ince ve sıkı durmasını sağlamaktadır. Bu modeller deri kumaş, normal kumaş ve farklı renklerden oluşmaktadır. İstenilen tarza göre hem içe hem dışa giymeye yönelik birçok model vardır.

Bel korseleri genel olarak belin ince ve kıvrak gözükmesi için kullanılmaktadır.

Göğüsler için toparlayıcı sütyen modelleri bulunmaktadır. Hem büyük göğüslü hem de küçük göğüslü kadınların kullanabileceği modellerdir.

Doğum sonrası kullanılan modeller vücudun eski halini almasına yardımcı olmaktadır. Kalça bölgesinin daha toplu gözükmesini sağlayan modeller de bulunmaktadır. Slip modellerin yanında aynı zamanda daha uzun olanlar da vardır.

Zayıf ve ince gösteren korseler bel ağrısı gibi durumlarda da kullanılmaktadır. Sağlık için tercih edilen modeller diğerlerine göre biraz daha farklı olabilmektedir.

Korse Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Korse modelleri günümüzde oldukça çeşitlidir. Hem renk açısından hem de model açısından pek çok çeşidi bulunmaktadır. Hem kadınların hem de erkeklerin korse alırken bazı özelliklere dikkat etmesi gerekmektedir. Buradaki önemli noktalarda bir tanesi kullanım amacına uygun modelin tercih edilmesidir. Öncelikle vücudunuzdaki hangi bölge için korse kullanmak istediğinize karar vermelisiniz. Ardından uygun bedenin seçilmesi gelmektedir. Kişi vücuduna ne büyük ne de küçük modeli tercih etmelidir. Küçük modeller hareketleri kısıtlayabilir.

Büyük bedenler ise vücudu sarmaz ve etki göstermez. Diğer dikkat edilmesi gereken durum korsenin kalitesidir. Kumaşının nefes alan özel kumaşlardan elde edilmiş olmasına özen gösteriniz. Korsenin vücuda tam bir şekilde oturması gerekmektedir. Kullanım sırasında rahat ettirmeli ve kişiyi sıkmamalıdır. Günlük kıyafetlerin altına rahat giyilebilecek şekilde ince ve aynı zamanda sıkılaştırıcı toparlayıcı özelliği yüksek olan modellerin seçilmiş olması gerekmektedir.

Kadın ve Erkek Korse Fiyatları Ne Kadar?

Korseler modeline ve çeşidine göre fiyat farklılığı gösterebilmektedir. Sitemiz üzerinde hem kadınlar hem de erkekler için üretilmiş farklı modeller bulunmaktadır. Sitemizde bulunan korse modelleri oldukça kaliteli kumaşlardan üretilmiş olur, kullanıcısına birçok faydalı etki sağlamaktadır. Cildi tahriş etmez ve aksine sıkılaştırıcı ve toparlayıcı özellik sunar. Kendinize uygun modeli seçerek uygun fiyat avantajlarından ve ödeme seçeneklerinden yararlanarak sipariş verebilirsiniz.

Sıkılaştırıcı, inceltici ve şekillendirici korse modellerinden sipariş vererek vücudunuzun daha formda gözükmesini sağlayabilirsiniz. Kıyafetlerinizin üzerinizde daha toplu ve şık durmasını sağlamak için hemen şimdi sipariş verip satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • ince gösteren korse
  • zayıf gösteren korse
  • erkek korse
  • bayan korse
Yorumlar
Mehmet Kaşıkçı
Erkekler için slim n lift marka harika bir atlet korse var. Göbek gizlemek için harika bir atlet. Zayıf gösteren korse erkek için bir tek o var benim bildiğim.
5 Puan (1/5)
melis bektaş
ince gösteren korse sipariş vermiştim bugün geldi hemen denedim gerçekten anında 2 beden farkediyor hiçbir şekilde sarkma veya potluk yapması gibi kötü bir görüntü olmuyor
5 Puan (1/5)
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...