0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Doğum Sonrası Korse Kullanımı

1142 defa okundu
07 Aralık 2018 - 09:05:52
Doğum sonrası korse kullanımı

Doğum sonrasında göbek bölgesinde fazla kilolardan kurtulmak korse kullanmak oldukça etkili vücut şekillendirme yöntemlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Doğum Sonrası Korse Takılmalı mı?

Gebelik döneminde bebeğin gelişimine bağlı olarak karın büyür ve gerilir. Aynı zamanda bu dönemde vücuttaki hormonların değişmesi sonucunda anne adayı daha iştahlı olabilir. Bu da kiloya neden olmaktadır. Doğum sonrasında karın bölgesinde fazlalık meydana gelmektedir. Bu hemen hemen birçok anne adayının yaşadığı bir durumdur. İster normal doğum ister sezaryen doğum olsun bu fazlalık oluşmaktadır. Doğum sonrasında karın bölgesinde meydana gelen fazlalığı yok etmek ve vücudun sıkılaşmasını sağlamak için korse kullanılmaktadır. Bu hemen hemen her doğum yapan kadının tercihidir. Doğum sonrası korse kullanımı oldukça etkili sonuçlar almanıza yardımcı olmaktadır. Fakat burada önemli olan doğumun ne zaman olduğu ve sağlığınızı el verip vermediğidir. Doğum yaptıktan sonra korse kullanımı biraz daha farklı olmalıdır. Çok fazla sıkmadan ve kaslara zarar vermeden kullanılmalıdır. Vücut gebelik boyunca yorulduğu için aşırı sıkı şekilde ve uzun süreli kullanım birtakım yan etkiler meydana getirebilmektedir.

Doğum Sonrası Korse İşe Yarar mı?

Doğum yaptıktan sonra korse kullanmak sarkmayı engeller ve vücudun toparlanmasına yardımcı olur. İşe yarar sonuçlar meydana gelir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle korsenizin mutlaka kaliteli kumaşlardan elde edilmiş olması gerekmektedir. Doğum sonrasında cil yapısı oldukça esnek bir durumdadır. Bu yüzden kolayca toparlanabilmektedir. Korseyi çok fazla sıkmadan kullandığınız zaman bile etkili sonuçlar alabilirsiniz. Eğer ki vücudunuz egzersiz yapmaya müsaitse basit hareketler de yaparak sıkılaşma sürecini hızlandırabilirsiniz. Fazla yağların dışarı atılması için bu esnek iş giysilerin yanında aynı zamanda yeme içmeye de dikkat edilmesi gerekmektedir. Eğer ki bebeğinizi emziriyorsanız sıvı alımına dikkat etmeniz gerekmektedir. Gün içerisinde yeterli miktarda su içmeye dikkat ediniz.

Doğum Sonrası Korse Takmak Zararlı Mıdır?

Doğum sonrası korseleri, gebelik döneminde gerginleşen ve sonrasında esnek hale gelen vücudun toparlanması için tasarlanmış modellerdir. Farklı renk ve modelleri bulunmaktadır. Kıyafetlerin altından görünmezler ve bu sayede gündelik hayatta kolayca giyilebilirler. Ciltte tahrişe neden olmayan malzemelerden üretildikleri için herhangi bir yan etki ya da zarar söz konusu değildir. Herhangi bir yan etki görmemek doğumdan hemen sonra değil belli bir süre sonra kullanılması gerekmektedir. Zorlanan kaslar normal yapısına dönmeye başladıktan sonra kullanıldığı zaman daha etkili sonuçlar alınabilir. Normal doğum yapan anneler ile sezaryen doğum yapan annelerin aynı süre içerisinde başlaması mümkün olmayabilir. Burada karar verecek ve sizin yönlendirecek olan doktorunuz olacaktır. Çünkü dikişlerin zarar görmemesi gerekmektedir. Eğer ki doğum sırasında herhangi bir zor durumla karşılaşılmamışsa vücut normale döndüğünde korse kullanılabilir ve herhangi bir yan etki gözlenmez.

Doğum Sonrası Korse Kullanımı Nasıldır?

Gebelik sonrasında göbek bölgesinde meydana gelen fazlalıkların giderilmesi için bu esnek iç giysilerinin kullanımı pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir. Kullanım öncesinde dikkat etmeniz gereken şey vücudunuzu çok sıkmamak olmalıdır. Korsenin kaliteli kumaştan elde edilmiş olması gerekmektedir. Vücutta tahrişe yol açabilecek bir malzeme olmamalıdır. Küçük bedenlerin daha hızlı toparlayacağını düşünmek doğru bir düşünce tarzı değildir. Vücut yapınıza ve bedeninize uygun modeller kullanınız. Gün boyu değil belirli saatler arasında kullanınız. Ayrıca gece uyurken korse kullanmamaya özen gösteriniz. Vücudunuzu rahatsız etmemeye ve toparlanmasına yardımcı olmanız gerektiğini unutmayınız.

Faydaları Nelerdir? Ne İşe Yarar?

Sizler de doğum yaptıktan sonra sıkılaşmak, incelmek ve toparlanmak için korse kullanabilirsiniz. Sarkmaları engellemeye yardımcı olan bu ürünler kıyafetlerin altında belli olmazlar. Bu sayede formda gözükmenize yardımcı olur. Bu da psikolojik sağlığı olumlu anlamda etkilemektedir. Genel olarak birçok kadın bu fazla kilolar nedeniyle kendini kötü hissetmektedir. Bu şekilde fit görünerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca egzersiz ve spor yaparak süreci hızlandırabilir ve kısa süre içerisinde toparlanabilirsiniz.

Fiyatları Nedir? Nerede Satılır?

Doğum sonrası fazla kilolardan kurtulmak için korseler sitemizde satılmaktadır. Sizler de bu ürünlerden sipariş vererek göbek bölgenizdeki fazlalıklardan kısa bir süre içerisinde kurtulabilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlardan satılan bu iç giysileri farklı ödeme seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Fazlalıklarınızdan kurtulmak için ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.

  • sezeryan doğum korsesi
  • doğum sonrası korse
  • doğumdan sonra korse
  • sezeryan korsesi
  • doğum korsesi
Yorumlar
Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...