0

Sepette ürün yok :(

Menü
X

Bel İnceltici ve Şekillendirici Korseler

1637 defa okundu
12 Nisan 2019 - 09:32:36
Bel inceltici ve şekillendirici korseler

Bel inceltici ve şekillendirici korseler, özel kumaşları sayesinde bel bölgesinde fazlalıkların sıkılaşmasına yardımcı olarak daha ince ve daha zayıf gözükmeye destek olan iç giysiler olarak bilinmektedir.

Bel İnceltici Korse Nasıl Kullanılır?

Belin olduğundan daha ince ve kıvrak gözükmesini sağlayan korse modelleri aynı zamanda şekillendirici özelliği sayesinde fazlalıkların toparlanmasını sağlamaktadır. Bu korse modelleri sıkılaştırılabilir özelliktedir. Hem erkekler hem de kadınlar için kullanılabilir çeşitler de üretilmektedir. Bu iç giysilerini kıyafetlerin altında rahatça kullanabilirsiniz. Kıyafetlerin altından belli olmayan bu ürünleri gün boyunca rahatça kullanabilirsiniz. Dilerseniz özel günlerde elbisenizin daha şık durması ve vücudunuzun daha fit gözükmesi için de kullanabilirsiniz. Ayrıca spor yaparken de vücudunuzu çok sıkmayacak şekilde takabilirsiniz. Gece uyuduğunuz zaman vücudunuzun rahatlaması için çıkartınız. Gün boyu tüm etkisini gösteren bu iç giysiler uyuduğunuz da rahatsız olmanıza neden olabilir. Bu nedenle uyku sırasında takmaktan kaçınınız.

Bel İnceltici Korse Kullananlar

Fazlalıklarından şikayetçi olan ve vücutlarının daha fit gözükmesini isteyen birçok kadın inceltici korse modellerini tercih etmektedir. Bu korse modelleri aynı zamanda erkekler için de üretilmektedir. Vücutlarının daha fit ve karın bölgesinin daha toplu gözükmesini isteyen pek çok erkek bu iç giysilerden destek almaktadır. Kullananlar bu ürünlerden oldukça memnun kaldığını dile getirmektedir. Ben bölgesinde yaklaşık olarak 1-2 beden incelme sağladığı bilinmektedir. Gündelik hayatta da rahatça kullanılabildiği için hem incelme hem zayıflama konusunda oldukça tercih edilmektedir. Diyet ve spor yaparak zayıflamak isteyen kişiler bu süreç içerisinde korseden de destek alarak hem daha çabuk kilo verebilmekte hem de kendini daha iyi hissetmektedir.

Bel Şekillendirici Korse Zararları Nelerdir?

Korse kullanmak asıl olarak zararlı değil tam aksine vücudun toparlanmasını sağladığı için faydalıdır. Bel şekillendirici ve inceltici korseler de aynı şekilde vücutta sıkılaşma etkisi meydana getirmektedir. Normal kullanım sağlandığında herhangi bir yan etki olmamaktadır. Fakat aşırı kullanım vücutta bir takım kasılmalara ve rahatsızlıklara neden olabilir. Bu nedenle gün boyunca takmak yerine belirli saatlerde takmak daha sağlıklı olacaktır. Bunun yanı sıra kullanmış olduğunuz korsenin kumaşı da burada önem arz etmektedir. Kullanılan kumaşın kaliteli ve nefes alabilir cinsten olması gerekmektedir. Nefes almayan ve terleten kumaşlar ciltte tahrişe ve kaşınmalara bunun sonucunda birtakım hastalıklara neden olabilir. Eğer ki bu modelleri kullanırken bir zarar ya da yan etki görmek istemiyorsanız mutlaka ürününüzün nefes alan özel kumaşlardan yapılmış olmasına dikkat ediniz.

Bel Şekillendirici Korse Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bu korse modelleri genel olarak göğüs altına kadar gelen ve kalçanın altına inmeyen boyutlarda üretilmektedir. Farklı renkleri ve modelleri bulunmaktadır. Kumaşları ince olmasına rapmen sıkılaştırıcı ve toparlayıcı özelliği yüksek olan cinstendir. Ten rengi, beyaz ve siyah gibi renkleri vardır ve kıyafetlerin altından belli olmaz. Uygun modeli ve rengi seçip gün boyunca kullanabilirsiniz. Alırken ise dikkat etmeniz gereken beden uygunluğudur. Mutlaka bedeninize uygun olanları tercih ediniz. Küçük ya da büyük modeller net bir incelme ve şekillendirme sağlamamaktadır. Ayrıca ürünün kumaşı ve kullanım önerilerine de dikkat ediniz.

Bel İnceltici ve Şekillendirici Korse Fiyatları Ne Kadar? Nerede Satılır?

Belinizin olduğundan daha ince gözükmesini sağlayan bel şekillendirici korse modelleri sitemiz üzerinden uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Farklı çeşitleri ve modelleri inceleyerek dilediğiniz ödeme şekliyle satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sitemizde bulunan korse modelleri özel kumaşlardan elde edilen ve nefes alabilen özellikte ürünlerdir. Bu sayede rahatça kullanabilirsiniz ve vücudunuzda tahrişe neden olmaz. Sizler de ince gözükmek, sıkılaşmak istiyorsanız hemen şimdi satın alma işlemi sağlayabilirsiniz.

  • bel inceltme korsesi
  • bel inceltici korse
  • bel korsesi
  • bel şekillendirici korse
Yorumlar
Bu makale için henüz yorum yazılmamış! İlk siz yazın...
Yorum Yaz

Puan Ver:
BLOG
KATEGORİLER
POPÜLER YAZILAR
YENİ YAZILAR
abone ol güncel kampanya ve indirimlerden haberdar olmak için mail adresinizi ekleyin. Fırsatları kaçırmayın...
istediğiniz zaman mail listemizden çıkabilirsiniz...